• Tipy, triky, návody
  • 29.8.2013
  • 2409 pozretí

Koľko vám bude trvať cesta z nového bytu do obchodu? Pomôže vám aplikácia

Koľko vám bude trvať cesta z nového bytu do obchodu? Pomôže vám aplikácia
Koľko vám bude trvať cesta z nového bytu do obchodu? Pomôže vám aplikácia

Keď sa človek rozhoduje pre kúpu nového bytu, niekedy vie ťažko odhadnúť, koľko mu bude trvať cesta do práce, obchodu či centra mesta. Prvou možnosťou je všetko si otestovať na vlastnej koži. Ak by však vaším novým potenciálnym domovom boli Byty Villinki v bratislavskej Karlovke, tento proces vám uľahčíme pomocou zaujímavej aplikácie.

Vďaka tejto „apke“ si môžete totiž ľahko vypočítať, ako rýchlo sa dostanete do ktoréhokoľvek nákupného centra, zastávku MHD či na návštevu k priateľom.   

Takto vyzerá aplikácia, ktorá vám pomôže vypočítať si cestu z projektu Byty Villinki kamkoľvek sa vám zapáči. Zdroj: YIT

Intímne bývanie

Aj takouto formou sa snažíme uľahčiť život ľuďom, ktorí si práve hľadajú svoj domov. Byty Villinki však neponúkajú len to. Odpoveďou na otázku, čím sú iné v porovnaní s ďalšími novostavbami, je intimita a symbióza s prírodou v spojení s prekrásnym výhľadom na Karlovu Ves. A to najmä v noci.

Možno to všetko znie ako klišé z typických prezentačných brožúr, kde sa všetko javí až príliš krásne. Ale ak by ste večer po západe slnka zablúdili k miestu, kde práve vyrastajú Villinki, určite nám dáte za pravdu.

Villinki sme začali budovať v októbri 2012 a už o pár mesiacov si budete môcť prezrieť aj prezentačný byt. Prví majitelia sa do nových bytov budú môcť nasťahovať už v septembri 2014.

 Byty Villinki, to je intimita a symbióza s prírodou. Zdroj: YIT