• SK Articles
  • 15.12.2022

Získajte bonus 10-tisíc eur na zariadenie v NUPPU Asteri

Naša spoločnosť ponúka výhodný benefit pre nových majiteľov apartmánov vo 2 apartmánových domoch s názvom Asteri, ktoré sa dokončujú v obľúbenom rezidenčnom projekte NUPPU v bratislavskom Ružinove. Ide o fixnú zľavu 10 000 eur s DPH na vstavaný nábytok, svietidlá a zariadenie kuchyne. Dobrou správou je, že u nás vo YIT nemáme v kúpnych zmluvách inflačné doložky. Noví majitelia nehnuteľností sa tak nemusia obávať navyšovania cien v priebehu dokončovania stavby.

 
Do roka budú skolaudované dve 8-podlažné budovy s názvom Asteri na severozápadnom okraji rezidenčného súboru NUPPU. Výškovo aj architektonicky nadviažu na populárne okolité susedstvo. S ich dokončením sa zavŕši aj dobudovanie dvojhektárového dvora, ktorý patrí k hlavným benefitom tohto moderného bývania. Nechýba na ňom 390 metrov dlhý ovál na behanie, oplotený výbeh pre psy, oddychová zóna či priestor na grilovanie a rodinný piknik. Aktívna časť dvora zahŕňa multifunkčné športovisko, work-out  zónu a dve ihriská pre deti. Pred obytnými domami Asteri vznikne „námestie“ zakončené veľkým pobytovým schodiskom, ktorým sa veľkorysý dvor uzavrie. Záujemcovia majú teraz príležitosť zakúpiť si už posledné voľné 1- až 4-izbové apartmány, ktorých bude dokopy skolaudovaných 78. Súčasťou každého bude balkón alebo terasa, k vybraným apartmánom prislúcha aj pivničná kobka zahrnutá v cene. Najnovší benefit je bonus na zariadenie interiéru.
 
Bonus predstavuje fixnú zľavu 10 000 eur s DPH na zariadenie apartmánu nábytkom a svietidlami. Zľavu je možné uplatniť aj pri zariadení na mieru, v tomto prípade však len z nábytku (nie svietidiel). V prípade, že si zariadenie vyberiete do konca januára budúceho roka, môže byť v apartmáne osadené už v čase jeho odovzdania do užívania. Naši klienti môžu pri kúpe nového bývania v Asteri využiť tiež službu hypotekárneho a finančného špecialistu, ktorý vybaví všetky potrebné formality. Pomôcť im vieme aj s dizajnom interiéru nového apartmánu.
 
NUPPU 10.jpg
 
Nové bývanie v komplexe NUPPU prináša jeho obyvateľom množstvo benefitov. K nim patrí aj zastávka mestskej hromadnej dopravy Grófska niva, ktorá vznikla špeciálne kvôli rezidenčnému komplexu. Do centra mesta je to na skok aj na bicykli, cyklotrasa sa začína neďaleko Asteri. V bytovom dome Jasmiini sa mestská časť Ružinov nedávno dohodla na prenájme priestorov pre materskú školu, ktorá poteší mnohé mladé rodiny. Dobrou správou pre majiteľov elektromobilov sú dve nabíjacie stanice na štyri autá. Priamo v komplexe sa nachádza aj balíkoBOX či menšie potraviny a v blízkej dostupnosti obyvatelia nájdu všetku občiansku vybavenosť a potrebné služby. Kolaudácia bytových domov Asteri je naplánovaná na začiatok leta 2023 a noví obyvatelia sa tak počas leta už budú môcť nasťahovať do svojich nových domovov.
 
aktuálna ponuka NUPPU Asteri