• SK Articles
  • 21.3.2018

YIT spúšťa predaj posledných bytov v úspešnom projekte STEIN2

Bratislava, 21. marec 2018 – Spoločnosť YIT Slovakia spustila predaj bytov v štvrtej etape projektu STEIN2 v centre Bratislavy, ktorá zavŕši výstavbu tohto komplexu. K dispozícii je 105 bytových jednotiek, z ktorých väčšina má balkón alebo lodžiu. Na najvyšších poschodiach sa nachádzajú štyri mezonetové byty s vlastnou terasou. Predpokladaný termín kolaudácie je tretí štvrťrok 2019.

S poslednými bytmi nadobudne rezidencia svoju finálnu podobu

Budovy štvrtej etapy projektu STEIN2 plynulo nadväzujú na predchádzajúce etapy a na genius loci lokality. S dostavaním týchto 6 až 9-podlažných objektov so 105 bytmi a 8 nebytovými priestormi dosiahne komplex STEIN2 svoju finálnu podobu. Noví majitelia bytov sa tak koncom budúceho roka nasťahujú do kompletnej, obývanej a živej rezidencie.

Väčšina bytov má balkón alebo lodžiu s výhľadom na spoločný dvor či pokojnú ulicu, väčšina bytov má aj pivničnú kobku v cene. Posledná etapa projektu STEIN2 ponúka širokú paletu bývania: 1-izbové až 5-izbové byty s rozlohou 37 až 100 m2, ale aj 5-izbové mezonety s plochou až 171 m2. Parkovacie miesta poskytne spoločná dvojpodlažná podzemná garáž. Kúpa garážového stojiska je voliteľná. Ceny bytov v štvrtej etape projektu STEIN2 začínajú na sume 119 778  eur s DPH.

STEIN2 podporuje svojich obyvateľov k ekodoprave

Projekt STEIN2 svojou polohou oslovuje ľudí, ktorí chcú bývať v úzkom kontakte s centrom mesta a oceňujú blízkosť kompletnej vybavenosti. V území lemovanom Legionárskou, Blumentálskou a Bernolákovou ulicou prinesie moderné mestské bývanie s vnútroblokom a bezprostredným napojením na hustú sieť verejnej dopravy, cyklotrás a chodníkov.

Veľkou výhodou sú široké možnosti ekologickej dopravy v okolí, chceme preto podporiť budúcich majiteľov, aby využívali početné zastávky mestskej hromadnej dopravy, či chodili pešo alebo bicyklom. To sme sa rozhodli reflektovať aj pri samotnom predaji bytov a prvýkrát preto nechávame rozhodnutie o kúpe garážového stojiska na ich budúcich majiteľov,“ vysvetľuje Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia.

Blízkosť centra pozýva ľudí užívať si mestský život

Projekt STEIN2 prináša v štyroch etapách celkovo 408 bytov, 27 nebytových priestorov a 581 parkovacích miest. Cestovanie z domu a domov bude pre nových obyvateľov rýchle a pohodlné či už električkou, na bicykli alebo pešo. Vďaka polohe v blízkosti centra mesta a výbornej vybavenosti v dosahu pár peších minút uprednostňujú STEIN2 mladší aj starší ľudia, ktorí si naplno užívajú mestský život.

Viac informácií nájdete na https://www.yit.sk/bratislava/stare-mesto/stein2.

O YIT

S viac ako storočnou tradíciou je YIT najväčšou stavebnou a developerskou spoločnosťou vo Fínsku. Jej ambíciou je byť vždy o krok vpred a udržiavať si vysoký štandard starostlivosti o klientov, partnerov a zamestnancov v 11 krajinách Európy. Na Slovensku pôsobí od roku 2010 a pod hlavičkou YIT Slovakia realizuje v Bratislave obytné komplexy TAMMI Dúbravka, NUPPU v Ružinove, STEIN2 v Starom Meste a bytový dom PARI v Ružinove. Aktuálne pripravuje aj projekt premeny areálu bývalej Bratislavskej cvernovej továrne na živú mestskú štvrť ZWIRN, vrátane pamiatkovej obnovy národnej kultúrnej pamiatky Pradiarne. Spolu so spoločnosťou Immocap Group pracuje na projekte revitalizácie novozískaného areálu Istropolis na Trnavskom mýte. Ukončené projekty Tarjanne Dúbravka a Byty Villinki boli ocenené cenou CIJ Awards za najlepší rezidenčný projekt. Spoločnosť v rokoch 2014 – 17 štyrikrát v rade získala ocenenie ASB Developer roka a raz cenu ASB Stavebná firma roka.

www.yit.sk

 

 

KONTAKTY PRE MÉDIÁ:

Zuzana Ozanová

SEESAME

T: 02 4342 2978

E: ozanova@seesame.com