• Technológie & Dizajn
  • 10.3.2017
  • 1644 pozretí

Ako vyzerajú naše byty vo virtuálnej realite?

Radi by sme vám predstavili ďalšiu novinku. Teraz si môžete vychutnať prehliadku svojho budúceho bytu a poprechádzať sa v ňom vďaka virtuálnej realite. Príďte k nám do Predajného centra YIT na Račianskej 153 a zažite to na vlastnej koži.

Ako vyzerajú naše byty vo virtuálnej realite?
Ako vyzerajú naše byty vo virtuálnej realite?

Virtuálna realita v Predajnom centre YIT

Už v roku 2016 sme poskytli zákazníkom možnosť pozrieť si interiér a exteriér našich vybraných projektov (STEIN2, NUPPU) v interaktívnej 3D aplikácii, ktorá je k dispozícii v tabletoch a nainštalovaná aj na špeciálnych PC kioskoch v Predajnom centre YIT na Račianskej 153. „V tejto 3D aplikácii sa môžu zákazníci jednoduchým spôsobom pohybovať z izby do izby a spoznať lepšie konkrétny byt či exteriér novostavby, pričom vnímajú reálne dispozície tohto priestoru. Cieľom bolo ukázať ako bude vyzerať ich budúci domov.“  povedal Adrián Senderák, marketingový špecialista YIT Slovakia.

Prechádzka bytom v projekte NUPPU

 

Ako to funguje?

Interaktívnu prehliadku sme dokonca vylepšili rozšírením pre virtuálnu realitu. Jednoducho si nasadíte špeciálne 3D okuliare a dostanete do rúk ovládač, pomocou ktorého sa premiestňujete do jednotlivých izieb zariadených v originálnom štýle a bytovom štandarde. Okuliare zabezpečujú rozhľad v rozsahu 360 stupňov a navyše sa vo vyznačenom priestore pohybujete. Chceli by ste vidieť, ako bude vyzerať areál pred novostavbou – napríklad park so zeleňou v projekte NUPPU? Môžete. Virtuálna prehliadka je pripravená aj pre exteriéry projektov NUPPU a STEIN2.

Virtuálna prehliadka exteriéru NUPPU

 

Ktoré projekty môžete spoznať bližšie vo virtuálnej realite?

Máte záujem o virtuálnu prehliadku vášho budúceho bytu? Chcete si pozrieť ako vám bude ladiť bytový štandard v obývačke?

Odporúčame kontaktovať nás telefonicky na čísle 0800 800 474 alebo mailom na byty@yit.sk, kde si môžete dohodnúť osobné stretnutie s naším predajcom.