• Technológie & Dizajn
  • 1.6.2015
  • 527 pozretí

YIT opäť získalo ocenenie Developer roka

YIT opäť získalo ocenenie Developer roka
YIT opäť získalo ocenenie Developer roka

Je nám veľkým potešením, že sa s vami môžeme podeliť s ďalším úspechom, ktorý sa YIT podarilo dosiahnuť – ocenením ASB GALA Developer roka 2015, ktoré sa nám odborná porota rozhodla udeliť už druhý rok po sebe. Čo nás teší ešte viac je, že to nie je ani zďaleka jediné ocenenie, ktoré sa nám podarilo v poslednej dobe získať.

Sme veľmi radi, že naša snaha poskytovať nadštandardné služby a skutočne kvalitné bývanie sa odráža ako v záujme klientov, tak v záujme odbornej verejnosti. Cenu Developer roka sme získali už druhýkrát, minulý rok sme si spolu s ňou odniesli aj ocenenie Stavebná firma roka. Svedčí to nie len o vysokej kvalite projektov YIT, ale aj o nadštandardnom fínskom prístupe ku klientom, na ktorom si dávame skutočne záležať, a ktorým sa snažíme byť vždy o krok pred pred ostatnými.

Okrem ocenení, ktoré boli YIT udelené ako developerovi, boli však ocenené dokonca úplne všetky v súčasnosti skolaudované projekty YIT. Tarjanne Dúbravka získalo cenu za Najlepší rezidenčný projekt roka v súťaži CIJ Awards Slovakia 2013 a o rok neskôr rovnakú cenu vyhrali Byty Villinki.

Najnovšie boli ocenené aj Byty Kivikko, ktoré vyhrali prvé miesto v súťaži Progresívne, cenovo dostupné bývanie 2014. Tomuto oceneniu sa tešíme o to viac, že v 17-ročnej histórii súťaže sme sa stali prvým súkromným investorom, ktorý vo svojej kategórii zvíťazil v konkurencii ďalších 15 bytových projektov slovenských miest a obcí vrátane Bratislavy.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Budeme robiť všetko pre to, aby sme plnili vaše sny o bývaní a neponúkali vám len bývanie, ale aj pocit domova.