• Technológie & Dizajn
  • 4.2.2015
  • 2095 pozretí

Blogerky priniesli do Tammi čerstvý severský vietor

Blogerky priniesli do Tammi čerstvý severský vietor
Blogerky priniesli do Tammi čerstvý severský vietor

Prezentačný byt v projekte Tammi Dúbravka pripravujeme v spolupráci so šikovnými slovenskými blogerkami. Pozrite sa na to ako nám to spolu ide.

Stíska vám srdce pri pohľade na škandinávsky dizajn? Nie ste sami. Jeden z najobľúbenejších dizajnových štýlov na svete nemožno nemilovať. Vyniká harmóniou, jednoduchosťou a povestnou čistotou tvarov. Blogerky, ktoré sme si pozvali na pomoc pri zariaďovaní vzorového bytu v projekte Tammi Dúbravka navyše dokázali, že severský dizajn je nielen krásny, ale aj dostupný.

Kocky sú hodené, ideme zariaďovať

Už teraz sme hrdí na projekt, do ktorého sme navyše mohli zapojiť aj vás. Obvykle prezentačné byty zariaďujú profesionálni architekti. My sme však chceli, aby bol náš vzorový byt v Tammi vkusný, ľudský a svieži. A najmä taký, aký by ste ho chceli mať vy.

Preto blogerky navrhli a vy ste hlasovali. Momentálne finišujeme nákupy jednotlivých kusov nábytku a zariadenia a onedlho sa pustíme do finále a vyrobíme vzorový byt doslova podľa vašich predstáv. O tom, aká lampa, sedačka, či vešiak v ňom bude, ste spolu s našimi troma blogerkami rozhodli práve vy na našomFacebooku. Ďakujeme!

Práve vďaka vám sa nám totiž podarilo dosiahnuť presne to, čo sme chceli – osobný a útulný byt, v ktorom je cítiť dotyk človeka s vkusom. Veľká vďaka samozrejme patrí našim trom bytovým blogerkám Jaji z Le Simple, Rebeke z Fresshion a Babô z Feathers to dust. Všetky tri odviedli skvelú prácu v nachádzaní krásnych, vkusných a cenovo dostupných kúskov vo fínskom štýle.

Zariaďovanie s prvkami severskej detektívky

Toto naše zariaďovanie v Tammi bolo (a ešte stále je) ohromné dobrodružstvo. Dievčatá napochodovali do obchodu, vyberali, aranžovali a fotili. Ale finálny výsledok prinieslo až hlasovanie, takže sme vždy s napätím sledovali súboj troch modelov na Facebooku. Napätie však potrvá až do finále , ktoré by malo nastať už v najbližších týždňoch. Niečo z priebehu zariaďovania a finálnych prác na byte vám však priebežne prezrádzame aj na našom účte na Instagrame.

Dúfame, že sme vás inšpirovali a ešte aj inšpirujeme a že sme vás presvedčili, že severský dizajn nie je len pre „horných desaťtisíc“, ale že si ho môže dovoliť každý. Väčšina nábytku, ktoré vyberali blogerky, pochádza z IKEA spolu s doplnkami H&M Home, vďaka čomu sa môžete inšpirovať škandinávskym dizajnom aj pre svoje vlastné bývanie. K slovu sa na mieste činu určite dostanú aj inšpirácie DIY pre domácich majstrov a zaujímavé projekty, ktorými sa na našom blogu môžete inšpirovať už čoskoro.