• Technológie & Dizajn
  • 29.8.2013
  • 294 pozretí

Aj v Moskve prepájame prírodu s architektúrou

Aj v Moskve prepájame prírodu s architektúrou
Aj v Moskve prepájame prírodu s architektúrou

Keď na budúcu jeseň zavítate do Moskvy, vyrazí vám dych nový rezidenčný komplex s názvom Zelený breh. Neďaleko prírodného parku Bitsa totiž staviame dva apartmánové domy s 212 bytmi, v ktorých, tak ako u nás na Slovensku, spájame architektúru s prírodou.

Byty na želanie

Jeden apartmánový dom bude mať 10 poschodí a druhý 17. Kombinovaná plocha budovy bude 12 300 m2a spodné podlažia poskytnú ďalších 700 m2 priestoru. Komerčný predaj bytov sme spustili v apríli 2012 a  kolaudácia je naplánovaná na jeseň 2014.  Byty a ich samotné dispozičné riešenie dokážeme prispôsobiť požiadavkám budúcich rezidentov. Obyvateľov aj ich návštevy iste poteší aj podzemné parkovisko a vonkajšie parkovacie plochy.

Projekt Zelený breh si obľúbia predovšetkým milovníci prírody. Zdroj: YIT

Rekreácia pre milovníkov prírody priamo pri dome

Predpokladáme, že rezidenčný projekt Zelený breh bude hitom predovšetkým u milovníkov prírody. Bitsa park je totiž druhou najrozľahlejšou zelenou plochou Moskvy a ponúka vynikajúce rekreačné možnosti. Je miestom na aktívny oddych na čerstvom vzduchu pre všetkých budúcich obyvateľov, neďaleko novostavieb sa nachádza aj miestnym známy rybník situovaný v parku. Nechýbajú moderné služby, vynikajúca dopravná dostupnosť a nádherný výhľad na park z priľahlých apartmánov.

Rezidenčné budovy pútajú veľký záujem aj vďaka atraktívnej polohe núkajúcej vysokú kvalitu a výborný dizajn. Navyše komplex Zelený breh v hlavnom meste Ruska získal už niekoľko renomovaných stavebných ocenení.

Apartmánové domy ponúkajú moderné služby, vynikajúcu dopravnú dostupnosť a nádherný výhľad na park. Zdroj: YIT