• SK Articles
  • 3.2.2023

Nový bonus na zariadenie bytu v projekte ZWIRN 1

YIT ponúka výhodný benefit pre nových majiteľov bytov v prvej etape svojho vlajkového rezidenčného projektu ZWIRN, ktorý sa dokončuje pri národnej kultúrnej pamiatke Pradiareň 1900 v susedstve bratislavského Dulovho námestia. Ide o fixný bonus od 10 000 do 40 000 eur s DPH na dozariadenie novej nehnuteľnosti nábytkom. Ponuka platí do 31. augusta 2023.

Bývať na lukratívnej adrese v ZWIRNe znamená život na vzácnom mieste. Kolaudácia prvej z troch etáp atraktívneho obytného komplexu je plánovaná už na september 2023. Znamená to, že nasťahovať sa na okraj nového bratislavského downtownu bude reálne do konca tohto roka. Najnovší bonus, ktorý naša spoločnosť ponúka majiteľom nových bytov v ZWIRNe 1 do 31. augusta 2023, je bonus na zariadenie interiéru nábytkom. Uplatniť si ho môžu u partnerských spoločností Ekoma design alebo CYMORKA Interior design, ktorých zamestnanci im pri výbere nábytku ochotne pomôžu. Po odovzdaní nehnuteľnosti do užívania zabezpečia aj dopravu a montáž vybraného zariadenia.
 
Posledné voľné byty a apartmány
 
V ZWIRNe 1 sa na ôsmich podlažiach dokončuje 201 bytov a 66 apartmánov v bloku dotýkajúcom sa existujúcej zástavby od Dulovho námestia. Pýšiť sa okrem iného môžu nadštandardnými interiérovými materiálmi, stropným chladením, podlahovým kúrením a elektricky ovládanými exteriérovými žalúziami. Ku každej nehnuteľnosti prislúcha balkón, terasa alebo predzáhradka. Momentálne sú v ponuke posledné voľné byty – jednoizbové až päťizbové rezidencie s výmerami od 35,37 metrov až po strešný penthouse s rozlohou 103,59 metrov štvorcových. Ich presné špecifikácie a dispozície nájdete tu. Výška bonusu na ich zariadenie je fixná v závislosti od veľkosti a štandardu bytu. V prípade nedočerpania celkovej sumy bonusu nie je zostatková hodnota zľavy vratná. Klienti YIT môžu pri kúpe nového bývania v ZWIRNe 1 využiť tiež službu hypotekárneho a finančného špecialistu, ktorý vybaví všetky potrebné formality. Pomôcť im vo YIT vieme aj so zariadením nového interiéru. Vďaka službe Koordinácia zariadenia bytu bude nový domov pripravený na nasťahovanie skôr a bez zbytočných starostí s dopravou a montážou.

ZWIRN-DEC-2022-fullres-150.jpg
 
Peši do Starého Mesta
 
Rezidenčný komplex ZWIRN nadväzuje na bohatú históriu bývalého priemyselného areálu cvernovej továrne a začína odvíjať nový príbeh, ktorý toto výnimočné miesto zmení na vitálnu bratislavskú štvrť pre moderný životný štýl. Jedinečný genius loci dotvára starostlivo zrekonštruovaná národná kultúrna pamiatka Pradiareň 1900, v ktorej sa nachádzajú exkluzívne kancelárskej priestory. Ďalšie priestory pre firmy pribudnú aj v administratívnej budove ZWIRN Office. Vďaka námestiu, množstvu obchodov a príjemným kaviarničkám vzniká skutočne živé miesto, ktorého súčasťou budú postupne aj jednotlivé etapy rezidenčného komplexu ZWIRN. Ten ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a pešiu dostupnosť do Starého Mesta či nového downtownu, na okraji ktorého vyrastá. Vďaka tomu bývate v pokoji, no za kultúrou a zábavou nikdy nemáte ďaleko. Pridanou hodnotou všetkých troch etáp budú aj moderné dvory plné zelene. Vo YIT veríme, že vnútrobloky sú v rezidenčných projektoch ideálnym miestom na oddych, ale aj budovanie priateľskej susedskej komunity. Celý komplex ZWIRN by mal byť hotový už v roku 2026. Bratislava tak postupne získava novú atraktívnu štvrť, ktorá sa po dokončení môže stať bránou do nového centra metropoly v smere od Ružinova.