• SK Articles
  • 5.3.2023

Nasťahujte sa do hotového. Posledné voľné apartmány Magnolia 1 v NUPPU dostanete zariadené na kľúč

YIT ponúka na predaj posledné 1,5-izbové a trojizbové apartmány Magnolia 1, ktoré budú kompletne zariadené. Nasťahovať sa do nich môžete už toto leto. Predpokladaný termín kolaudácie prvej etapy obytného domu Magnolia vo vychytenom ružinovskom projekte NUPPU je totiž naplánovaný na apríl 2023.

Bývanie v Magnolia 1 je ideálne pre mladších klientov a mladé rodiny s deťmi. Momentálne sú v ponuke posledné voľné nehnuteľnosti – 1,5-izbové apartmány s výmerami od 36,91 m2 a trojizbové s rozlohou až do 101,55 m2. Nové apartmány budú zariadené „na kľúč” podľa štandardu. Vďaka tomu bude vaše bývanie pripravené na nasťahovanie bez zbytočných starostí s výberom interiéru, dopravou a montážou nábytku. Noví obyvatelia rezidenčného projektu NUPPU si budú môcť užívať aj všetky benefity už zabývanej štvrte v Ružinove. Mimoriadnou výhodou posledných voľných apartmánov je kompletne vybavený dvojhektárový dvor, na ktorom sa úspešne rozrastá živá susedská komunita a materská škola, ktorú tu nedávno otvorili.

 

Spoločná práčovňa aj co-working

 

Na ôsmich podlažiach prvej etapy Magnolia bude do konca leta 2023 skolaudovaných 95 1,5-izbové - až štvorizbových apartmánov. Majitelia budú mať k dispozícii aj spoločnú práčovňu na prízemí alebo spoločenskú miestnosť, ktorá bude prispôsobená na prácu vo forme co-workingu. Parkovanie bude riešené čiastočne v garáži, kde bude 54 parkovacích miest, 24 parkovacích miest bude na prízemí spolu s piatimi parkovacími boxami pre motorky. Priamo v NUPPU je obyvateľom k dispozícii balíkobox, nabíjacie stanice pre elektromobily aj zastávka mestskej hromadnej dopravy Grófska niva, ktorá vznikla špeciálne pre rezidenčný komplex. Najväčším benefitom je však spoločný rozsiahly dvor, ktorý spája obyvateľov a susedov zo všetkých etáp NUPPU. Poskytuje široké možnosti na trávenie voľného času. Nechýba na ňom 390 metrov dlhý ovál na behanie, oplotený výbeh pre psy či priestor na grilovanie a rodinný piknik. Aktívna časť zahŕňa multifunkčné športovisko, work-out zónu a dve ihriská pre deti. V komplexe už okrem materskej školy  fungujú aj malé potraviny a kaviareň. Informácie z prvej ruky a skúsenosti s bývaním v NUPPU záujemcom radi poskytnú aj susedia v rámci iniciatívy Opýtaj sa suseda. Hypotekárny a finančný špecialista zase poradí a vybaví všetko potrebné pre kúpu nového bývania.

 

 

Špecifikácia zariadených apartmánov „na kľúč“

 

1,5-izbové apartmány

 

Cena zahŕňa: vybavenie v štandarde a kompletné zariadenie* (kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, šatník a stropné svietidlá, 2 stoličky, televízna stena s policami, sedačka, konferenčný stolík, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, skrinka pod umývadlo, skrinka nad umývadlo so zrkadlom)

 

3-izbové apartmány

 

Cena zahŕňa: vybavenie v štandarde a kompletné zariadenie (kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, šatník a stropné svietidlá, rozkladací jedálenský stôl, 4 jedálenské stoličky, televízna stena s policami, sedačka, konferenčný stolík, manželská posteľ s roštom s nočnými stolíkmi, komoda, jednolôžková posteľ, nočný stolík, skrinka pod umývadlo, skrinka nad umývadlo so zrkadlom)

 

*zariadenie sa môže mierne odlišovať v závislosti od veľkosti konkrétneho apartmánu

 

 

Len pre zaujímavosť, pri výstavbe etapy Magnolia 1 boli použité stavebné prvky v súčasnosti najmodernejšej formy prefabrikácie. Využitie prefabrikovaných dielcov urýchľuje stavebný proces a zároveň zvyšuje aj kvalitu a presnosť stavby, keďže steny sa vyrábajú v hale, kde ich výroba nepodlieha poveternostným podmienkam. K ďalším výhodám patrí menší prenos hluku, nižšia uhlíková stopa stavby či menej stavebného odpadu. Moderné bývanie v apartmánoch zariadených na kľúč je ako stvorené pre mladých, ktorí sa chcú sťahovať do hotového a bývať vo svojom čo najskôr.  

 

 

Benefity NUPPU

 

  • materská škola priamo v NUPPU
  • zelený, veľkorysý a kompletne vybavený 2-hektárový dvor 
  • 390-metrový ovál na behanie, multifunkčné športovisko, stolný tenis, work-out zóna
  • dve ihriská pre deti, oplotený výbeh pre psy, priestor na grilovanie
  • oddychová zóna
  • rozrastajúca sa aktívna susedská komunita
  • v centre mesta za pár minút
  • nová zastávka MHD Grófska niva
  • v tesnej blízkosti napojenie na cyklotrasu a ľavobrežnú dunajskú hrádzu
  • všetky služby a občianska vybavenosť do 15 minút pešo
  • balíkoBOX priamo v rezidenčnom komplexe
  • dve nabíjacie stanice pre elektromobily
  • systém inteligentnej domácnosti
  • kompletné dokončenie projektu už v roku 2024