• SK Articles
  • 4.4.2023

Etapa Magnolia 1 v obľúbenom komplexe NUPPU je skolaudovaná, obyvatelia sa do pripravovaných apartmánov môžu sťahovať už teraz

V projekte NUPPU v bratislavskej časti Ružinov v marci prebehla ďalšia kolaudácia a prví obyvatelia sa môžu postupne nasťahovať do pripravených apartmánov. Bývanie v čerstvo skolaudovanej etape Magnolia 1 je ideálne pre mladších klientov a mladé rodiny s deťmi. V tejto etape projektu NUPPU sa na 8 podlažiach nachádza 95 apartmánov, voľných je na predaj už len niekoľko posledných, ktoré sa predávajú kompletne zariadené. Čo to znamená pre budúcich obyvateľov?

 
Apartmány pripravené už s kompletným vybavením
 
Posledné voľné apartmány na predaj sú zariadené „na kľúč“ podľa štandardu. Vďaka tomu je bývanie pripravené na nasťahovanie bez zbytočných starostí s výberom interiéru, dopravou a montážou nábytku. V ponuke zostali voľné 1,5-izbové apartmány s výmerami od 36,9 m2 a trojizbové s rozlohou až do 101,55 m2. V ponuke je aj 4-izbový apartmán, ktorý sa ponúka bez zariadenia, avšak je naň možné získať bonus na dozariadenie až do výšky 10 000 €.
 
nuppu-24.jpg 
Aké zariadenie nájdu obyvatelia vo svojom novom apartmáne?

1,5-izbové apartmány
 
Cena zahŕňa: vybavenie v štandarde a kompletné zariadenie* (kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, šatník a stropné svietidlá, 2 stoličky, televízna stena s policami, sedačka, konferenčný stolík, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, skrinka pod umývadlo, skrinka nad umývadlo so zrkadlom)
 
3-izbové apartmány
 
Cena zahŕňa: vybavenie v štandarde a kompletné zariadenie (kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, šatník a stropné svietidlá, rozkladací jedálenský stôl, 4 jedálenské stoličky, televízna stena s policami, sedačka, konferenčný stolík, manželská posteľ s roštom s nočnými stolíkmi, komoda, jednolôžková posteľ, nočný stolík, skrinka pod umývadlo, skrinka nad umývadlo so zrkadlom)
 
*zariadenie sa môže mierne odlišovať v závislosti od veľkosti konkrétneho apartmánu
 
nuppu-16.jpg
 
Co-workingový priestor a zeleň v parku
 
Aj v tejto etape NUPPU sa nachádza klubovňa – spoločenská miestnosť, ktorá bude umiestnená na prízemí a okrem spoločenskej funkcie bude zároveň slúžiť ako co-workingový priestor prispôsobený na prácu.
 
Veľkou pridanou hodnotou projektu NUPPU je takmer dvojhektárový dvor, ktorý je najväčším komunitným priestorom v projekte a je prispôsobený na príjemné trávenie voľného času v prírode sprevádzané rôznorodými možnosťami aktivít. Ide o miesto, v ktorom sa nachádzajú oddychové zóny či už spojené so športom, venčením domáceho miláčika, rodinným piknikom či grilovačkou s priateľmi. V komplexe už okrem materskej školy  fungujú aj malé potraviny a kaviareň. Priamo v NUPPU sú obyvateľom k dispozícii ďalšie benefity ako balíkoBox, nabíjacie stanice pre elektromobily aj zastávka mestskej hromadnej dopravy Grófska niva, ktorá vznikla špeciálne pre rezidenčný komplex. Všetky ostatné služby a občiansku vybavenosť nájdu obyvatelia projektu v blízkom okolí.
 
IMG-10049.jpg