• SK Articles
  • 5.10.2022

YIT Slovakia opäť víťazom v kategórii Developer roka v segmente Rezidencie v 16. ročníku ASB GALA

Ocenenie ASB GALA každoročne oceňuje spoločnosti a osobnosti, ktoré sú prínosom pre slovenské stavebníctvo, architektúru, ale aj pre mestá a obce Aj 16. ročník bol pre našu spoločnosť úspešný a obhájili sme prvenstvo v segmente Rezidencie. Odborná porota tento rok ocenila naše projekty NUPPU Magnolia 1, ZWIRN 1 a ROZETA 1, NUPPU Tulppaani a NUPPU Ruusu.

 

Pre svoj komplexný záber od developerov cez projektantov a architektov až po stavebné spoločnosti má ocenenie ASB gala pevné miesto medzi súťažami a oceneniami. Hlasovanie odbornej poroty aj hlasovanie verejnosti sa skončilo 12. septembra 2022. Výsledky boli vyhlásené na slávnostnom večere ASB GALA 29. septembra 2022.
 
„Som nesmierne rád, že porota znovu ocenila naše projekty, ktoré prinášame v čo najvyššej kvalite napriek tomu, ako sa situácia na trhu s nehnuteľnosťami vyvíja. Naším cieľom je aj naďalej zachovať túto úroveň kvality bývania pre našich klientov,“ hovorí Milan Murcko, generálny riaditeľ YIT Slovakia. 
 
Po minuloročných zmenách v kategóriách, v systéme kvalifikácie, nominácie i hodnotenia spoločností sa aj tento rok pokračovalo v nastolenej schéme. Takéto boli hodnotiace kritériá pre kategóriu ASB Developer roka 2022 Rezidencia:

  • počet predaných bytov v kalendárnom roku,
    priemerná cena za 1 m2 predaných bytov,
  • umiestnenie developmentu/zhodnotenie územia – lokalita,
  • vzťahy a pridaná hodnota pre spoločnosť,
  • technológie a environmentálne parametre projektu.

 

Kompletný zoznam ocenených zo slávnostného odovzdávania cien ASB Gala nájdete tu.