• SK Articles
  • 21.4.2022

Spoločnosť YIT Slovakia spúšťa do predaja novú fázu bývania pre mladých, predstavuje aj službu zariaďovania bytov

Spoločnosť YIT Slovakia pokračuje v rozvoji úspešného projektu NUPPU v bratislavskom Ružinove. Do predaja sa spúšťa ďalšia etapa bývania pre mladých s názvom Magnolia 2. Vo všetkých projektoch môžu po novom klienti využiť aj novú službu zariadenia bytu.

 

MAGNOLIA 2 – apartmány pre mladých s čiastočným interiérovým vybavením

YIT Slovakia ďalej rozvíja aj mimoriadne obľúbený projekt NUPPU v bratislavskom Ružinove. Ďalšou v poradí bude etapa s názvom Magnolia 2, v ktorej si je možné odteraz zakúpiť apartmán už aj s čiastočným vybavením interiéru. Rovnako ako etapa Magnolia 1, ktorá sa aktuálne nachádza asi v polovici výstavby, prinesie svojim budúcim obyvateľom 95 jedno- až štvorizbových apartmánov na 8 podlažiach. Parkovanie zabezpečia parkovacie miesta v podzemí i pod objektom na prízemí. Apartmány sa budú predávať už s kuchynskou linkou či vstavanými skriňami a osvetlením, čo prispeje ku komfortu a majiteľom uľahčí zariaďovanie. Obe etapy Magnolia sú tak obzvlášť výhodné pre mladých ľudí, ktorí si chcú vytvoriť svoje prvé bývanie a mať pri tom čo najmenej starostí.

Pre budúcich majiteľov apartmánov bude veľkým prínosom aj živá komunita, ktorá sa tu rozvíja už od začiatku budovania tohto rezidenčného komplexu. Ústredným prvkom je rozsiahly veľkorysý dvor, ktorý spája obyvateľov a susedov zo všetkých etáp NUPPU. Obyvatelia Magnolie 2 tak budú môcť rovnako využívať všetky zóny dvora, či už aktívnu športovú, alebo grilovaciu zónu, detské ihriská i výbeh pre psov. K dispozícii im budú aj ďalšie benefity komplexu, ako balíkobox priamo v areáli, nabíjacie stanice pre elektromobily či služby carsharingu len pre obyvateľov NUPPU.

„Jedným z dôležitých aspektov, ktorým naša spoločnosť mení prístup k bývaniu, je podpora komunít. Nielen byty, ale aj kvalitný verejný priestor, kde sa ľudia stretávajú a trávia spolu čas, je dôležitou súčasťou všetkých našich projektov. V projekte NUPPU už dlhší čas úspešne funguje susedská komunita, ktorú iste ocenia i budúci obyvatelia novej etapy Magnolia 2,“ dopĺňa Milan Murcko.

Aj pri výstavbe tejto etapy budú použité stavebné prvky najmodernejšej formy prefabrikácie v súčasnosti, ktoré boli úspešne využité už pri stavbe etapy Magnolia 1. Využitie prefabrikovaných dielcov urýchli stavebný proces a zároveň zvýši aj kvalitu a presnosť stavby, keďže prefabrikované steny sa vyrábajú v hale, kde ich výroba nepodlieha poveternostným podmienkam. Využitie prefabrikácie preukázateľne znižuje aj uhlíkovú stopu stavby. Vďaka priemyselnej výrobe vznikne menej odpadu, na stavbe bude vykonávaných menej mokrých procesov a zároveň bude na stavenisku potrebný menší počet pracovníkov. S tým automaticky súvisí aj menší priestor pre ľudské chyby a zvyšuje sa bezpečnosť na stavbe.

Najneskorší  termín kolaudácie je naplánovaný na február 2024. Viac informácií o etape nájdete na tejto webovej stránke.

 

NOVÁ SLUŽBA ZARIADENIA BYTU

Novinkou pre všetkých klientov YIT Slovakia je možnosť využiť novú službu zariadenia bytu. V rámci nej tak experti developera zastrešia celý proces zariaďovania, či už majiteľ byt plánuje využívať pre seba alebo na prenájom. Klient si zvolí jeden alebo viac balíkov, a podľa záujmu dostane na kľúč kompletnú cenovú ponuku, výkresovú dokumentáciu a vizualizácie až po zameranie, dodanie a samotnú montáž nábytku. Zariadiť tak vie všetko od kuchynskej linky so spotrebičmi, cez vstavané skrine, svietidlá, nábytok a doplnky.

 

Našou snahou je neustále vylepšovať služby, ktoré našim klientom zabezpečia bezstarostné nasťahovanie. Keďže čas je mimoriadne vzácny, aj takýmto spôsobom chceme našim klientom zariadenie bytu čo najviac uľahčiť, aby mali pohodlný pocit z bývania úplne bezstarostne,“ uzatvára Milan Murcko.