• SK Articles
  • 20.12.2022

Projekt NUPPU sa úspešne rozrastá a do predaja sa spúšťa ďalšia etapa bývania pre mladých s názvom Magnolia 3

Úspešne napreduje náš mimoriadne obľúbený projekt NUPPU v bratislavskom Ružinove. Ďalšou v poradí bude etapa s názvom Magnolia 3, v ktorej si je možné zakúpiť apartmán už aj s čiastočným vybavením interiéru. Predpokladaný termín kolaudácie je naplánovaný v lete 2024.

 
Rovnako ako etapy Magnolia 1 a 2 prinesie Magnolia 3 svojim budúcim obyvateľom 95 jedno- až štvorizbových apartmánov na 8 podlažiach vo výmerách od 24,35 do 76,71 m2. Parkovanie zabezpečia parkovacie miesta v podzemí i pred objektom. Apartmány vo všetkých etapách Magnolia sa predávajú už s kuchynskou linkou a spotrebičmi či vstavanými skriňami a osvetlením, čo prispieva ku komfortu a majiteľom uľahčí zariaďovanie. V spoločných priestoroch sa bude nachádzať klubovňa na spoločné stretnutia či na prácu z domu, obyvatelia budú môcť využívať taktiež aj spoločnú práčovňu.
 
Budúci majitelia apartmánov v etape Magnolia 3 budú môcť taktiež užívať všetky benefity komplexu NUPPU: balíkobox priamo v areáli, nabíjacie stanice pre elektromobily či služby carsharingu len pre obyvateľov NUPPU. V komplexe už funguje aj materská škôlka aj malé potraviny. Najväčším benefitom je však rozsiahly dvor, ktorý spája obyvateľov a susedov zo všetkých etáp NUPPU, ktorí tvoria živú priateľskú komunitu. Na dvore obyvatelia s radosťou využívajú všetky jeho zóny: aktívnu pre malých i veľkých aj s detskými ihriskami, športovú s rôznym vybavením, ale aj tiché miesta na oddych či piknik v tráve. K dispozícii je aj veľký bežecký ovál či výbeh pre psov.
 
Aj pri výstavbe tejto etapy budú použité stavebné prvky najmodernejšej formy prefabrikácie v súčasnosti, ktoré boli úspešne využité už pri stavbe prvých dvoch etáp Magnolia. Využitie prefabrikovaných dielcov urýchľuje stavebný proces a zároveň zvyšuje aj kvalitu a presnosť stavby, keďže prefabrikované steny sa vyrábajú v hale, kde ich výroba nepodlieha poveternostným podmienkam.
 
Vyberte si svoje nové bývanie na: https://www.yit.sk/predaj-bytov/bratislava/ruzinov/nuppu/nuppu-magnolia-3