• SK Articles
  • 20.10.2020

Úspešný projekt NUPPU od YIT Slovakia spúšťa predaj už ôsmej etapy

Spoločnosť YIT Slovakia spúšťa predaj ďalšej, v poradí už ôsmej etapy projektu NUPPU. Nová etapa s názvom Thuja prinesie do komplexu ďalší 8-podlažný bytový dom s 98 bytovými jednotkami. Výborná dostupnosť autom či peši, ale i zastávka MHD a služba carsharing budú patriť k benefitom, ktoré tento úspešný projekt s obrovským dvorom pod oknami svojim obyvateľom ponúka. Termín kolaudácie 8. etapy je plánovaný v druhej polovici roka 2022.

 

Bývanie pre každého

 

8. etapa v komplexe výškou nadväzuje na predchádzajúce dve a taktiež prináša bytový dom s ôsmimi podlažiami. Záujemcovia majú už teraz možnosť zakúpiť si niektorú z 98 bytových jednotiek pozostávajúcich z 1- až 4-izbových bytov. Súčasťou každého bytu bude balkón, lodžia alebo terasa, rovnako ako aj pivničná kobka už zahrnutá v cene. Okrem nových bytov pribudne v komplexe 127 parkovacích miest umiestnených v podzemnom a nadzemnom parkovacom dome a ďalšie parkovacie miesta na vonkajších plochách.

 

Zeleň v parku aj klubovňa pre obyvateľov

 

Typickým a medzi obyvateľmi obľúbeným prvkom projektu NUPPU je aj praktická spoločenská miestnosť – klubovňa, ktorá sa bude nachádzať aj na prízemí bytového domu Thuja. Okrem rozsiahleho dvora je tak ďalším miestom, ktorý pomáha vytvárať komunitu medzi susedmi. Klubovne slúžia ako priestor na rodinné či detské oslavy, stretnutia s priateľmi a v neposlednom rade aj na rozvíjanie susedskej komunity.

 

Komunitným priestorom v projekte je taktiež dvojhektárový dvor, ktorý poskytuje široké možnosti na trávenie voľného času s novými priateľmi „od vedľa“. Je to miesto, kde sa dá relaxovať vďaka oddychovým zónam, venčiť domáceho miláčika, športovať a kde sa deti môžu bezpečne hrať na ihriskách. Nájde sa tu zároveň priestor pre rodinný piknik alebo grilovačku s priateľmi. Park sa rozrastá postupne s každou novou etapou a čoskoro bude finálne dokončený. Po návrate z dvora či pobytu v prírode majú obyvatelia k dispozícii v prízemí obytných domov dokonca priestory, kde môžu pohodlne očistiť svoj bicykel alebo osprchovať svojho domáceho miláčika.

 

„Komplex NUPPU od svojej prvej etapy poskytuje svojim obyvateľom kvalitné bývanie, ale aj priestory na relax a oddych na rozsiahlom dvore plnom stromov, lavičiek či detských preliezačiek. Som presvedčený, že obyvatelia ďalšej etapy si svoj nový domov obľúbia aj vďaka komunite, ktorá v projekte už dlhší čas úspešne funguje,“ hovorí Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia.

 

Výborná dostupnosť a alternatívne možnosti dopravy

 

Ružinov je pokojná mestská časť s výbornou dostupnosťou do centra mesta a ďalších častí Bratislavy. Dostupnosť či už autom, bicyklom alebo peši sa v najbližších týždňoch ešte zlepší vďaka novej zastávke mestskej hromadnej dopravy. Tá prepojí NUPPU s ostatnými časťami mesta a mnohým obyvateľom tak uľahčí každodenné dochádzanie do práce či za voľným časom.

 

Pre priaznivcov alternatívnych spôsobov dopravy ponúkne komplex NUPPU nabíjacie stanice pre elektromobily a taktiež službu carsharing, ktorá je prvou rezidenčnou službou na zdieľanie automobilov v rámci Bratislavy. Obyvatelia prvých etáp NUPPU ju úspešne využívajú od jesene minulého roka. Služba carsharing disponuje novými hybridnými autami značky Suzuki Swift s integrovaným systémom od firmy Share Car. Rezervácia auta na konkrétny čas je veľmi jednoduchá prostredníctvom aplikácie, ktorá užívateľov postupne prevedie procesom odomykania, zamykania až k ukončeniu rezervácie. V aute obyvateľov NUPPU čakajú všetky potrebné dokumenty, diaľničná známka aj tankovacia karta, ktorou zaplatia účet za benzín. O umývanie, čistenie, servis vozidla či sezónne prezutie sa postará Share Car, takže s autom neprichádzajú žiadne starosti.

 

YIT_NUPPU_Share Car.jpg

 

Viac informácií nájdete na http://www.yit.sk/predaj-bytov/nuppu