• SK Articles
  • 25.3.2019

YIT spúšťa predaj už piatej etapy projektu NUPPU

Úspešný ružinovský projekt NUPPU spoločnosti YIT Slovakia vstupuje do ďalšej etapy. Spoločnosť spúšťa predaj bytov v 5. etape Hyasintti, ktorá pozostáva z celkovo 8 podlaží a prinesie 98 bytových jednotiek. Noví majitelia sa pripoja k už rozvíjajúcej sa novej komunite, ktorá v NUPPU okolo veľkého centrálneho parku vyrastá. Predpokladaný termín kolaudácie je druhá polovica roka 2021.

Do komplexu v bratislavskom Ružinove pribudne ďalší bytový dom s kvetinovým názvom – Hyasintti (v preklade z fínčiny hyacint) v príjemnej modrej farbe, ktorá je typická pre tento jarný kvet. Ponúkne klientom 98 bytov a 1 nebytový priestor. Ide o štandardom podobný objekt, ako boli prvé štyri etapy v tomto komplexe v jednej z najobľúbenejších častí Bratislavy. Všetky byty v Hyasintti budú mať lodžiu, balkón alebo terasu a väčšina trojizbových a všetky štvorizbové byty budú s orientáciou na dve svetové strany. Súčasťou bytového domu bude i kryté parkovanie v suteréne a na prízemí objektu.

 

Široká paleta bývania naozaj pre každého

5. etapa projektu NUPPU ponúka širokú paletu bývania – od funkčných jednoizbových bytov až po veľkoryso riešené 4-izbové bytové jednotky. Ponuka je tak prispôsobená tým, ktorí hľadajú prvé samostatné bývanie, aj veľkým rodinám.

Jednoizbové byty v rozlohe do 39 m2 ponúknu efektívne využitý priestor za rozumnú cenu. Sú určené pre tých, ktorí hľadajú menší, no naozaj funkčne využitý byt v kvalitnom spracovaní a príjemnej lokalite.

Dvojizbové byty s rozlohou v rozmedzí 45 až 56 m2 sú ideálnym riešením pre útulné a priestorovo dostačujúce bývanie. Dispozície bytov sú premyslené tak, aby bol maximálne využitý každý meter, ale aby zároveň pôsobili príjemne a vzdušne. Bytov takéhoto typu a rozmerov bude v objekte najväčší počet.

Najflexibilnejšími typmi bytov v projekte NUPPU budú trojizbové a štvorizbové byty v rozlohe od 70 do  99 m2. Tie nielenže ponúknu svojim budúcim obyvateľom dostatok miesta a súkromia pre všetkých členov domácnosti, ale vďaka orientácii na dve svetové strany aj veľa svetla, vzduchu a pekných výhľadov. Kvalitné materiály zas umožnia trvácne a príjemné užívanie bytu. Súčasťou každého bytu je pivničná kobka už zahrnutá v cene.

 

Park priamo pod oknami

Bývanie v zeleni je nosnou filozofiou urbanisticko-architektonického riešenia tejto lokality, preto hlavným benefitom pre budúcich obyvateľov bude rozsiahly park priamo pod oknami. Developer park postupne buduje už od prvej etapy, a tak už teraz poskytuje množstvo zelene a oddychové zóny určené pre rôzne vekové kategórie a rozličné druhy aktivít. S každou ďalšou etapou budú postupne pribúdať ďalšie ihriská pre najmenšie deti, aktívne zóny pre staršie deti a mládež, work out zóny pre športujúcich obyvateľov a mnoho ďalších zaujímavých miest poprepájaných voľnými plochami so zeleňou na pikniky, grilovačky a príjemný oddych v prírode. „Verejné priestranstvo pred či za domom je mimoriadne dôležitá vec. Je tým miestom, kde sa susedia môžu stretnúť, porozprávať, spoznať jeden druhého. Kvalita života v takom bytovom dome je podstatne vyššia ako inde, preto je to jedna z najdôležitejších častí celého projektu Nuppu,“ hovorí Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia, podľa ktorého je dvor rovnako dôležitý ako samotná stavba.

 

YIT_NUPPU_park z Jasmiini.jpg

 

Viac informácií nájdete na http://www.yit.sk/predaj-bytov/nuppu