• SK Articles
  • 21.6.2018

YIT spúšťa predaj bytov vo štvrtej etape projektu NUPPU

Spustili sme predaj bytov v JASMIINI, štvrtej etape projektu NUPPU. Nová rezidenčná štvrť v bratislavskom Ružinove poskytne svojim budúcim obyvateľom kvalitné byty s praktickými dispozíciami a výhodnú lokalitu s výbornou dostupnosťou. Okrem toho noví majitelia bytov v tomto projekte ocenia vlastný park priamo pod oknami. Kolaudácia štvrtej etapy sa očakáva v druhom štvrťroku 2020.

Dostupnosť, zeleň a priateľské susedské vzťahy  

S etapou JASMIINI, čo po fínsky znamená jazmín, sa rozšíri pomyselná botanická záhrada, v ktorej už vyrástli LILJA (ľalia), TULPPAANI (tulipán) a RUUSU (ruža). Jednotlivé bytové domy v projekte NUPPU majú mnoho spoločného, no líšia sa nielen názvom, ale aj farbou fasády. V JASMIINI na 12 podlažiach vyrastie 113 bytových jednotiek a 2 obchodné priestory. Jedno- až štvorizbové byty majú rozlohu 37,84 až 116,93 m2 a každý z nich disponuje balkónom, loggiou alebo terasou a tiež vlastnou pivničnou kobkou. Ceny bytov sa pohybujú v rozpätí od 97 350 do 373 636 eur s DPH. Noví obyvatelia sa do svojich vysnívaných domovov v štvrtej etape NUPPU budú môcť nasťahovať koncom roka 2020.

„V našich projektoch venujeme veľkú pozornosť nielen bytom, ale aj tomu, čo obyvatelia nájdu v bezprostrednom okolí svojho bývania. Od mája tohto roka rekonštruujeme križovatku ulíc Mierová a Hraničná, aby sa zlepšila jej bezpečnosť a prehľadnosť. V blízkosti NUPPU tiež vybudujeme novú zastávku MHD. Naším poslaním je budovať ucelené mestské štvrte s potrebnou vybavenosťou, obchodnými priestormi i areálmi pre oddych a relax. Hlavným benefitom NUPPU bude park, ktorý sa rozrastá s každou etapou projektu a vo finále bude tvoriť tretinu celého územia. Spolu so spoločenskými priestormi v každom bytovom dome prispeje k tomu, aby v novej štvrti vznikla dobre fungujúca komunita a priateľské susedské vzťahy,“ vysvetľuje Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia.

Možnosť vybrať si aktivity na dvore

Územie bývalého priemyselného areálu spoločnosť YIT Slovakia pretransformuje na dvojhektárový park s množstvom zelene a vybavením ako detské ihrisko, športoviská, výbeh pre psov a oddychové sedenia. Spoločnosť chce, aby sa na tvorbe dvorov podieľali aj samotní obyvatelia a mali možnosť výberu konkrétnych preferovaných aktivít v parku. Jej cieľom je vytvoriť príjemnú oddychovú zónu s množstvom aktivít na pohodové trávenie času pre rodiny, susedov a priateľov. Samozrejmosťou projektu je aj podzemná uzatvorená garáž pre autá obyvateľov a vonkajšie parkovacie státia pre návštevy.

Viac informácií nájdete na http://www.yit.sk/predaj-bytov/nuppu