• SK Articles
  • 8.2.2018

YIT spúšťa predaj posledných bytov v úspešnom projekte TAMMI

Spoločnosť YIT Slovakia v týchto dňoch spúšťa predaj ďalších bytov v piatej etape projektu TAMMI Dúbravka. Nový bytový dom prinesie 42 bytových jednotiek a s druhou budovou piatej etapy bude prepojený komunitným parkom. Obe budovy nadväzujú na predchádzajúce etapy a ukončia výstavbu tohto dúbravského projektu. Predpokladaný termín kolaudácie je jeseň 2019.

Široká ponuka bytov 

V rámci piatej etapy, ktorá uzatvára projekt TAMMI, vyrastú dva bytové domy: južnejší so 14 nadzemnými podlažiami vrátane dvoch ustúpených prinesie 86 bytových jednotiek (ich predaj beží od septembra 2017), severnejší s 8 nadzemnými podlažiami bude obsahovať 42 bytov. Budova na výber ponúkne štyri apartmány a jedno-, dvoj- a trojizbové byty s plochou 30 m2 až 69 m2. Architekt pri návrhu jednotlivých bytových jednotiek pracoval s dispozíciami tak, aby boli všetky priestory maximálne využiteľné. Väčšina bytov má balkón alebo terasu. Cena aktuálne voľných bytov začína na sume 70 220 eur, v cene je zahrnutá aj pivničná kobka. Súčasťou piatej etapy je podzemná garáž so 149 stojiskami pre autá a 6 stojiskami pre motorky, ako aj 35 exteriérových parkovacích miest pre verejnosť. 

„Projekt TAMMI priniesol do Dúbravky moderné a dizajnovo svieže bývanie v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti. Jeho obyvatelia na ňom oceňujú najmä variabilné dispozície bytov a polohu v tesnom dotyku s prírodou, s výhľadom na Karpaty a množstvo zelene v okolí. Tento úspech zavŕši piatou etapou, ktorá okrem kvalitného bývania obyvateľom poskytne aj miesto na relax a oddych vo vlastnom parku plnom stromov, lavičiek či detských preliezačiek. Som presvedčený, že obyvatelia piatej etapy si svoj nový domov v Dúbravke obľúbia aj vďaka komunite, ktorá v projekte TAMMI už dlhší čas úspešne funguje,“ vysvetľuje Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia. 

Kompletná vybavenosť aj príroda v dosahu 

Zámerom developera pri projekte TAMMI bolo ponúknuť obyvateľom bývanie späté s prírodou. Preto spoločnosť YIT Slovakia vybrala novú lokalitu na konci Dúbravky s minimálnou zastavanosťou a prispôsobila okoliu aj vybavenosť projektov. Každá etapa projektu TAMMI má k dispozícii spoločné priestory pre stretávanie susedskej komunity. Zároveň architekt pamätal na prieluky, otvorené smerom k zeleni v okolí bytových domov. Preto projekt, ktorého názov vo fínčine znamená dub, dnes vyhľadávajú najmä mladí ľudia, ktorí majú radi prírodu a oceňujú komunitu ľudí s podobnými preferenciami. Viac informácií nájdete na www.yit.sk/bratislava/dubravka/tammi-dubravka.