• SK Articles
  • 24.4.2017

Spustili sme predaj 2.etapy úspešného projektu NUPPU s krásnym názvom Tulppaani

Aktuálne je v predaji už druhá etapa ružinovského projektu Nuppu, ktorého názov v preklade znamená „púčik“.

Nuppu Tulppaani poskytne svojim budúcim obyvateľom funkčne riešené byty z kvalitných materiálov a výhodnú lokalitu s výbornou dostupnosťou. Hlavným benefitom projektu bude rozsiahly spoločný park. Druhá etapa prinesie spolu 106 bytov a 2 obchodné priestory a plánovaný termín jej ukončenia je koncom roka 2018.

 

V Nuppu vznikne nová mestská štvrť aj komunita

Samostatné bytové domy Nuppu majú podobnú kompozíciu, no predsa je každý originálny. Líšia sa farbou a názvom – po mimoriadne úspešnej prvej etape Lilja prichádza Tulppaani, čo po fínsky znamená tulipán. Táto etapa ponúkne 106 bytov s výmerou 37 až 88 m2, pričom najviac zastúpené budú dvojizbové byty.

„Tak, ako pri všetkých našich projektoch, aj pri Nuppu dbáme predovšetkým na praktické dispozície a kvalitné materiály. Okrem toho sa ale zameriavame aj na to, čo obyvatelia nájdu mimo svojich bytov. Snažíme sa tak budovať ucelené a kompaktné mestské štvrte vrátane potrebnej vybavenosti, obchodných priestorov ako aj areálov pre oddych a relax v ich bezprostrednom okolí. Aj preto bude tretinu celého územia tvoriť park. To všetko prispieva k tomu, aby sa tu vytvorila ucelená a dobre komunikujúca komunita,“ vysvetľuje Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia.

Oddychová zóna aj množstvo zelene priamo pod oknami

Na území bývalého priemyselného areálu spoločnosť YIT Slovakia vybuduje takmer dvojhektárový park s mobiliárom ako je detské ihrisko, fitness prvky, športoviská, oddychové sedenia, vrátane intenzívnej zelene. Cieľom je vytvoriť bezpečnú oddychovú zónu s pestrými aktivitami pre príjemné trávenie času pre rodičov s deťmi, susedov a priateľov. Samozrejmosťou projektu je aj podzemná uzatvorená garáž a vonkajšie parkovacie státia, ktoré poskytnú dostatok parkovacích miest pre obyvateľov aj návštevy. V cene bytu je zahrnutá aj pivničná kobka.

Viac informácií nájdete tu