• SK Articles
  • 12.10.2017

Byty v tretej etape projektu NUPPU od YIT sú oddnes v predaji

Spustili sme predaj bytov v tretej etape projektu Nuppu v bratislavskom Ružinove. Etapa s názvom RUUSU prináša celkovo 106 bytových jednotiek a jeden obchodný priestor. Predpokladaný termín kolaudácie je jar 2019.

Bývanie s dôrazom na okolie a výhľad z každého okna

Každá etapa projektu NUPPU sa svojím názvom drží kvetinovej tematiky – po etapách LILJA (ľalia) a TULPPAANI (tulipán) prichádza RUUSU, čo vo fínčine znamená ruža. RUUSU ponúka klientom 1-izbové, 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty s rozlohou 36,72 až 86,13 m2. Tretia etapa pozostáva z jedného podzemného a ôsmich nadzemných podlaží. Premyslené zalomenie pôdorysov jednotlivých bytových domov do tvaru písmena J zabezpečí obyvateľom maximálny výhľad do okolia a do centrálneho parku. Každý byt navyše disponuje balkónom, lodžiou či terasou. Pôdorysy podlaží aj bytov sú totožné vo všetkých troch etapách, farebne sa odlišujú len exteriéry budov. 

Parkovanie obyvateľom a návštevníkom poskytne podzemná garáž aj kryté parkovisko na prízemí – celkovo 91 parkovacích miest. Ceny bytov v RUUSU začínajú na 89 018 € s DPH. Každá bytová jednotka má v cene zahrnutú aj pivničnú kobku.


„Hlavnou myšlienkou projektu NUPPU je vytvoriť a priniesť budúcim obyvateľom nielen samotný byt, ale plnohodnotné bývanie s dôrazom na okolie. Zamerali sme sa na to, čo bude prínosom pre každodenné aktivity mladých rodín, teda centrálny park, spoločenský priestor v každom bytovom dome a občiansku vybavenosť. Snažíme sa nielen spĺňať nároky obyvateľov na pohodlné bývanie, ale zároveň vytvárať podmienky pre aktívny život,” vysvetľuje Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia.

Park ako hlavný benefit

Pre budúcich obyvateľov komplexu NUPPU bude hlavným benefitom rozsiahly, dvojhektárový park priamo pod oknami, ktorý poskytne miesto pre trávenie voľného času všetkým vekovým kategóriám. „Centrálny park bude obsahovať oddychové zóny – od ihrísk pre najmenších aj pre staršie deti cez oplotený výbeh pre psy, work out zóny pre mládež až po gril zónu a voľné plochy so zeleňou pre pikniky, grilovačky a príjemné letné posedenia,“ vysvetľuje projektový manažér Štefan Mandzák. Zeleň a oddychové zóny s celkovou rozlohou 23 000 m2 budú tvoriť viac ako tretinu celkovej plochy projektu.

Viac informácií nájdete na tu.