• SK Articles
  • 30.9.2016

Deň otvorených dverí: TAMMI DÚBRAVKA

Sobota - 1.10.2016 - 10:00 - 17:00 TAMMI DÚBRAVKA, Pri Hrubej lúke, Bratislava

Príďte si vychutnať atmosféru bývania v severskom štýle na Deň otvorených dverí TAMMI DÚBRAVKA.

Pozývame vás na príjemný event, ktorý sa bude konať prvý októbrový deň v novostavbe TAMMI DÚBRAVKA – Pri Hrubej lúke (oproti OC Dubrawa).

Môžete sa tešiť na prehliadku štýlového prezentačného bytu, prehliadku bytov a novostavby TAMMI DÚBRAVKA. Naši predajcovia vám ochotne poradia odpovedia na akékoľvek otázky týkajúce sa výberu bytu a čohokoľvek s tým spojeného. Dozviete sa viac o tom, ako projekt napreduje, zoznámite sa s fínskou koncepciou bývania a ukážeme vám, že útulné bývanie nemusí byť vôbec drahé.

Čakajú na vás aj praktické workshopy - ako si zariadiť byt a pre deti máme pripravené veselé aktivity. To všetko v blízkosti prírodnej scenérie Malých Karpát, kde sa TAMMI DÚBRAVKA môže stať aj vaším vysnívaným domovom.

PROGRAM

Od 10:00 do 17:00 sú pre vás pripravené prehliadky prezentačného bytu, novostavby TAMMI DÚBRAVKA a vybraných bytov s predajcami. Deti si prídu na svoje pri zábavných aktivitách. 

WORKSHOPY

13.00 hod – Barbora Babocká – prezentácia k vzorovému bytu, škandinávsky štýl a novinky v oblasti interiérového dizajnu (35 min. vrátane diskusie).

14.00 hod – LIVE IN - prezentácia + Ukážka hotových obrazov z machu (do interiéru) a zo skalných ruží (do exteriéru). Tipy na zariadenie balkóna a terasy.

15.00 hod – Barbora Babocká - prezentácia k vzorovému bytu, škandinávsky štýl a novinky v oblasti interiérového dizajnu (35 min. vrátane diskusie).