• SK Articles
  • 9.5.2015

Vypredali sme prvú etapu Byty Kivikko

V uplynulých týždňoch boli predané posledné byty prvej fázy nášho projektu Byty Kivikko situovaného priamo pod vinohradmi Malých Karpát. V 52 bytoch novopostaveného objektu s detským ihriskom a parkoviskom si ich noví obyvatelia zariaďujú svoje prvé bývanie, z ktorého to budú mať blízko do prírody aj do mesta.

Projekt Byty Kivikko bol od začiatku koncipovaný tak, aby kombinoval príjemné prostredie vinohradov s blízkosťou mesta a dostupnosťou obchodov a služieb – všetko pri zachovaní fínskych štandardov bývania s efektívnymi dispozičnými riešeniami a nízkymi nákladmi na energie.

Prvá etapa bola skolaudovaná v novembri 2014 a pre atraktívnu lokalitu, ako aj široké možnosti prispôsobenia bytových štandardov bola veľmi rýchlo vypredaná, podobne ako druhá etapa, v ktorej sú voľné už len posledné byty. Nedávno sme spustili predpredaj bytov tretej etapy, v ktorej už bytov ubúda tiež.

Ak hľadáte príjemné a kvalitné bývanie nie len pre mladých, určite si nenechajte ujsť zostávajúce byty a pozrite si ich vo virtuálnej prehliadke na našom webe.

V prípade akýchkoľvek otázok sú vám k dispozícii naši predajcovia na adrese byty@yit.sk alebo osobne na predajnom mieste na Račianskej 153.