• SK Articles
  • 7.11.2015

Prvá etapa Tammi Dúbravka predaná a skolaudovaná

Prvá etapa projektu Tammi Dúbravka za uplynulý mesiac prešla hneď niekoľkými dôležitými míľnikmi. Veľmi sa tešíme, že sa nám ju podarilo nie len úspešne vypredať, ale aj skolaudovať.


Okrem toho dostala energetický certifikát triedy A, teda najvyššej možnej. To znamená, že bývanie v nej bude maximálne efektívne a ušetrí ako prírodu, tak peňaženky jej obyvateľov.

Projekt Tammi Dúbravka bol od začiatku koncipovaný tak, aby poskytol príjemný pocit domova v blízkosti prírody. Výborná občianska vybavenosť v projekte aj okolí a dobrá dopravná dostupnosť sú samozrejmosťou.

Fínsky prístup ku klientovištandardné vybavenie a komplexná starostlivosť potešia klientov a zabezpečia komfortný a bezproblémový proces od podpisu zmluvy až po nasťahovanie.

Čerešničkou na torte je okrem vlastného ihriska aj saunová zóna v spoločnej miestnosti pre obyvateľov. V nej susedia nájdu fínsku a infrasaunu, ktoré im zaručia zaslúžený oddych po celom dni.

Dúfame, že v prvej etape Tammi Dúbravka splní všetky nároky jej budúcich obyvateľov a my im želáme príjemné a ničím nerušené bývanie.