• SK Articles
  • 28.4.2015

Aký bol deň otvorených dverí na Tammi Dúbravka

25. apríla sme pri príležitosti otvorenia prezentačného bytu na projekte Tammi Dúbravka zorganizovali deň otvorených dverí, na ktorom si každý mohol prezrieť ako prezentačný byt, tak zvyšok rozostavaného nového obytného komplexu Tammi.

Pre návštevníkov boli tiež prichystané kreatívne workshopy s bloggerkami Babô, Rebekou a Jajou, ktoré ukázali ako jednoducho a nápadito sa dá váš nový domov zaplniť inšpiratívnymi DIY nápadmi. Samozrejmosťou bol tiež detský kútik a naši ochotní predajcovia, ktorí každému záujemcovi o viac informácii radi poradili.

Slnečný deň otvorených dverí na projekte Tammi prebehol presne podľa plánu a po celý čas prevládala priateľská atmosféra. Ak ste ho premeškali, nevadí, na prezentačný byt sa dá prísť kedykoľvek – stačí napísať našim predajcom na byty@yit.sk.

Onedlho pre vás chystáme podobné podujatie aj na projekte KIVIKKO, ktorého druhá fáza je už vo výstavbe. Sledujte náš Facebook a novinky a nepremeškajte možnosť pozrieť si na mieru zariaďovaný byt v príjemnej lokalite Vinohradov!