• SK Articles
  • 3.6.2015

Aký bol deň otvorených dverí Byty Kivikko

Brány rozostavanej druhej etapy projektu Byty Kivikko, ktorý nedávno zvíťazil v súťaži Progresívne, cenovo dostupné bývanie 2014, sme 30. mája otvorili verejnosti. Návštevníci mali príležitosť prísť si pozrieť, ako stavba napreduje, poradiť sa s predajcami pri výbere, ale aj pozrieť sa na vlastné rozostavané byty.

Príjemné sobotné popoludnie na projekte Byty Kivikko strávilo takmer 200 ľudí, ktorí mali možnosť pozrieť sa na dokončenú prvú etapu, poprechádzať sa po stavbe tej druhej a poradiť sa s našimi predajcami o výbere bytu v tretej etape. Prichystané boli katalógy bytových štandardovprehliadky bytov s predajcami, ale aj chutný guláš a ďalšie občerstvenie pre návštevníkov. Viac fotiek z akcie nájdete tu v galérii.

 

 

Keďže sa akcia konala len dva dni pred dňom detí, pripravili sme pre ne množstvo zábavných aktivít od hier na detskom ihrisku a nafukovacieho hradu až po tvorivé dielne a maľovanie na tvár. Nechýbalo samozrejme ani niečo sladké pod zub a voňavý darček pri odchode ;)

 

 

Tešíme sa, že ste prišli v tak hojnom počte a prispeli tak k priateľskej atmosfére celého podujatia. Ak ste deň otvorených dverí náhodou premeškali, nevadí, voľné byty si môžete prezrieť na našom webe alebo priamo kontaktovať našich predajcov, ktorí vám radi odpovedia na akékoľvek otázky.


Stačí nám napísať na byty@yit.skzavolať na 0903 999 333 alebo prísť osobne priamo k nám na Račiansku 153, len pár metrov od projektu Byty Kivikko, na ktorý sa pokojne môžete ísť s predajcom pozrieť a uvidieť tak všetky jeho výhody na vlastné oči.