• SK Articles
  • 4.6.2014

YIT Reding si odniesol ceny pre Developera aj Stavebnú firmu roka 2014

Už po ôsmykrát odovzdával odborný časopis ASB v spolupráci s týždenníkom TREND ocenenia spoločnostiam a jednotlivcom pôsobiacim v oblasti stavebníctva, architektúry a developmentu. Tento rok si dve z troch hlavných cien v hlasovaní odbornej poroty odniesla spoločnosť YIT Reding, a.s., ktorá bola ocenená ako Developer roka 2014 aj Stavebná firma roka 2014.

Spoločnosť  YIT Reding má za sebou silné zázemie a vyše storočné skúsenosti našej fínskej materskej firmy YIT. Som hrdý, že fínsky prístup k developmentu a k stavebnému biznisu sme dokázali preniesť aj na Slovensko a že ho popri mnohých našich spokojných zákazníkoch ocenili aj skutoční odborníci. Aj to je dôkaz, že na Slovensku sa oplatí robiť veci kvalitne a neustále zvyšovať latku aj pre budúce 
projekty
,“ povedal v tejto súvislosti Milan Murcko, generálny riaditeľ YIT Reding.   

 

YIT dnes vďaka svojim viac ako 100-ročným skúsenostiam patrí k najväčším rezidenčným developerom a k jednej z najväčších stavebných firiem v oblasti výstavby obchodných priestorov a infraštruktúry vo Fínsku. Okrem toho pôsobí v ďalších šiestich krajinách vrátane Ruska, Českej republiky a pobaltských štátov. Na Slovensku pôsobí pod značkou YIT Reding a svoju developerskú činnosť sústredí hlavne na lokalitu Bratislavy, kde v súčasnosti realizuje štyri rezidenčné projekty v rôznych štádiách výstavby v bratislavskej Dúbravke, Karlovej Vsi a Novom Meste. 

Prestížne ocenenie ASB GALA každoročne oceňuje osobnosti a firmy pôsobiace v oblasti architektúry a stavebníctva a zároveň poukazuje na aktuálne dianie v tejto oblasti. O tohtoročných víťazoch rozhoduje viac ako 100 odborných subjektov zapojených do hlasovania. Porotu okrem osobností slovenského stavebníctva a architektúry tvorili aj zástupcovia štátnej správy a samosprávy a predstavitelia odborných združení a komôr.