• 3.11.2015
  • 1 pozretí

Získali sme ružinovský projekt Bergamon

Spoločnosť YIT získala viac ako šesťhektárový pozemok v mestskej časti Ružinov v Bratislave. Projekt prinesie do lokality viac ako 800 bytov spolu so službami, oddychovými a športovými zónami a zeleňou. Začiatok jeho výstavby je naplánovaný na budúci rok.

Na pozemku v širšom centre Bratislavy plánujeme vybudovať atraktívnu štvrť s praktickým bývaním v niekoľkých samostatných budovách. Projekt počíta taktiež s komerčnými priestormi, parkovaním a dostatkom parkovej zelene. Výstavba bude prebiehať  v niekoľkých na seba nadväzujúcich fázach, pričom začiatok prvej etapy projektu je naplánovaný na rok 2016 a prinesie viac ako 100 bytov.

Získaný pozemok sa nachádza v lokalite s vysokým potenciálom rozvoja v blízkosti existujúcich administratívnych centier. Výhodou je taktiež blízkosť centra mesta, ale aj dobré dopravné napojenie. Vzhľadom na veľkosť projektu je naším cieľom vybudovať nielen funkcie bývania so základnou vybavenosťou, ale novú mestskú štvrť, ktorá ponúkne svojim obyvateľom maximálny komfort.

Podrobnejšie informácie o projekte ako aj jeho nová podoba budú predstavené v najbližších mesiacoch. 

KONTAKTY PRE MÉDIÁ:
Zuzana Ozanová
SEESAME
Telefón: 02 4342 2978
E-mail: ozanova@seesame.com